Lasse Kaukola2019-09-24T10:21:40+03:00

Lasse Kaukola

Personal trainer, urheiluhieroja

Olen 27-vuotias elämänjanoinen ja ylpeä mies Pirkkalasta. Olen myös koulutettu urheiluhieroja sekä personal trainer, joka laittaa kaikkensa peliin asiakkaidensa eteen, lajitaustaa minulta löytyy jos jonkinmoista aina kansantansseista kamppailulajeihin sekä kilpauintiin saakka. Viimeiset 7 vuotta olen harrastanut tavoitteellista kehonrakennusharjoittelua ja sen olen kaikista näistä lajeista havainnut mielenkiintoisimmaksi ja mieluisimmaksi.

Mieleltäni ja asenteeltani olen todella periksiantamaton, ja koitan tehdä aivan kaikkeni ja myös mahdottoman tavoitteeni saavuttamiseksi, oli se sitten mikä tahansa. Kehonrakennusharjoittelussa olen havainnut tämän tuottavan kovaa tulosta ja haluaisinkin valmennusteni kautta siirtää tämän mentaliteetin asiakkailleni, se kertokoon kuinka paljon asiakkaihini sitoudun ja mitä heiltä haluan.

Luonteeltani olen tästä huolimatta ystävällinen, rauhallinen ja lempeä, joten tulemme varmasti toimeen! Sanottakoon myös että olen kaiken tämän keskellä, rakkaan lapsen isä.

Yhteystiedot