fbpx
Image Alt
Ammattilaiset apunasi

Valmentajat

Perttu Murtola

.

Perttu on nykyään Tampereella vaikuttava aito lapinmies. Yli kaksi vuosikymmentä sitten ensimmäisen kerran tankoon tarttuneella päätoimisella palomiehellä on pitkä kokemus ravinnon ja kehonmuokkauksen parista. Yhteistyötä löytyy niin tavallisten kuntoilijoiden kuin kilpaurheilijoidenkin kanssa ja tavoitteista riippumatta Perttu vannookin perusasioiden nimeen, kun halutaan pysyviä ja näkyviä tuloksia.

Vain oikein tehty kova työ palkitaan ja Pertulta saat varmasti avaimet, oli tavoitteesi mikä tahansa. Treeneissä erittäin kannustavan ja tarkan miehen kanssa et voi olla tulematta toimeen ja treenisi siirtyvät takuulla uudelle tasolle.

Tutustu valmennuksiin osoitteessa www.vahava.fi

Yhteydenotot: perttu@vahava.fi

Perttu Murtola

Lauri Koskensalo

.

Olen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä ja valmentaja. Minulla on pitkä kokemus kuntosaliharjoittelusta sekä aikaisempi yleisurheilutausta.  Olen urani aikana työskennellyt useiden alan ammattilaisten kanssa sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Lisäksi opiskelin vuoden mittaisen koulutuksen Personal traineriksi Australian Fitness Academy:ssa. Nyt tavoitteeni on jakaa kansainvälisen tietämykseni ja auttaa suomalaisia saavuttamaan tavoitteensa. 

Henkilökohtaisesti suunnitellut verkkovalmennukset, kuntotasosta riippumatta löytyvät osoitteesta https://www.fitvalmennus.fi/

Close
Yhteystiedot

044 239 1263
info@tcpirkkala.fi

Sali avoinna

Arkisin
05:00 – 23.30

La – Su
07.00– 22.00

Sauna

Arkisin
16:00 – 22:30

La – Su
14:30 – 21:00