fbpx
Image Alt

Lihaksen kasvatus

Tärkein asia lihasten kasvatuksessa ravinnon ohella on treeni. Ilman lihaskasvuun tähtäävää treenaamista on mahdotonta kasvattaa lihasmassaa. Mitä sitten tarkoittaa lihaskasvuun tähtäävä treeni? Kaikessa yksinkertaisuudessaan tehokasta ja nousujohteista harjoittelua. Lihaksen kasvatukseen pyrkivässä treenaamisessa progressioita eli treenin rasittavuutta tulisi pystyä lisäämään keinolla tai toisella.

Itsensä voittaminen jokaisessa treenissä tuo palkitsevan tunteen. Nousujohteinen treeni ei tarkoita kuitenkaan, että lisäisit jokaisella treenillä lisää painoa tankoon. Treeniuran alussa painojen lisääminen toimii hyvin, mutta kun kehitys painojen suhteen hidastuu ei kannata lannistua. Treenistä saa nousujohteisen muillakin tavoilla. Treenipainojen lisäksi voit lisätä sarjamääriä, vaikuttaa palautus aikaan, vaihtaa liikettä, lisätä treenikertoja tai muuttaa sarjapituuksia. Tärkeää on tuoda lihakselle uusia kasvuärsykkeitä. Arnoldin sanoin yllätä lihaksesi.

Tärkeintä on, että kaikki tekemisesi on johdonmukaista tavoitteidesi kannalta. Älä keksi tekosyitä. Pidä kirkkaana mielessäsi se mitä oikeasti haluat. TC Pirkkala tarjoaa kaikki puitteet lihaksenkasvatukseen vasta-alkajasta ammattilaiseen. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan laajaa laitevalikoimaamme.

Personal trainer

Lauri Koskensalo

Close
Yhteystiedot

044 239 1263
info@tcpirkkala.fi

Sali avoinna

Arkisin
05:00 – 23.30

La – Su
07.00– 22.00

Sauna

Arkisin
16:00 – 22:30

La – Su
14:30 – 21:00